Pumukli Óvoda Anyák napi fényképezés információk

Kedves szülők!

Amennyiben elvesztetted megrendelőlapodat, vagy netán szükséged lenne többre, innen tudsz letölteni

Digitális változatok átadása
Amennyiben a digitális változatot rendelted meg, úgy alapértelmezés szerint letöltésben kapod meg a képeket, ehhez szükségünk van az email címetekre. Amennyiben a letöltés helyett CD lemezt szeretnél, mindenképpen jelezd ezt nekünk a megrendelőlapon!
Barátos és tesós képeket alapértelmezés szerint beletesszük az átadásba, de kérjük, hogy mindenképpen jelezd nekünk a megrendelőlapon, hogy figyeljünk ezekre (lehetőleg a barátos/tesós képszám megjelölésével), mert a fényképezés során az egyéni illetve tesós / barátos képek időben nem feltétlen közvetlenül egymás után készültek, így előfordulhat, hogy nem vesszük észre magunktól ezt észre. Köszönjük!
Ha papírkép rendelésetek eléri a gyermekenkénti 5.000 Ft-ot, úgy a digitális változatokat ajándékba kapjátok letöltésként!
Figyelem: Az 5.000.- értékhatárba az ajándéktárgyak nem számítanak bele, csak a papírképek!

A digitális változat minden esetben a teljes eredeti felbontású képet jelenti, 24-bites sRGB JPEG formátumban (22 megapixel), nem butítjuk le a képeket, így akár plakátot is tudtok belőle utólag nyomtatni.

 • Ajándéktárgyak
  Ha fényképes ajándéktárgyat szeretnél az általunk készített fényképekből, úgy az alábbi tárgyak közül tudsz válogatni.
  Kérjük, hogy az intézményben kapott megrendelőlap hátuljára írd fel, hogy melyik tárgyból, melyik képpel, hány darabot szeretnél rendelni,
  pl:
  Poszternaptár, 3563, 2db
  Fotóbögre, 3654, 1db “Imádlak Anyu!” felirattal