Szivárvány Óvoda – Kisfenyves Tagóvoda Fotózás Információk

Kedves szülő!

Köszönjük bizalmatokat, hogy mi készíthettük el gyermeked karácsonyi fényképeit a Szivárvány Óvoda Kisfenyves Tagóvodájában.
Bízunk benne, hogy elégedettek lesztek szolgáltatásunkkal.

Amennyiben szükséged lenne megrendelő lapra, >> innen tudsz egyet letölteni <<

CD lemez vagy letöltés
Amennyiben a digitális változatot rendelted meg, úgy alapértelmezés szerint CD lemezen kapod meg a képeket, de ha letöltésben szeretnéd megkapni, úgy mindenképpen írd rá a megrendelőlapra olvashatóan és pontosan az emailcímedet!

Barátos és tesós képek alapértelmezés szerint rákerülnek a CD-re, de kérjük, hogy mindenképpen jelezd nekünk a megrendelőlapon, hogy figyeljünk ezekre, mert a fényképezés során a tesós/barátos képek nem feltétlen akkor készültek, mint az egyéniek, így előfordulhat, hogy nem közvetlenül egymás mellett vannak az egyéni és a tesós/barátos fotók. Az sem baj, ha ráírod a megrendelőre a plusz képek index számát.

Név és csoport
Nagyon fontos, hogy a megrendelőlapra írjátok rá a gyermek nevét és a csoportot, hogy tudjuk, hová kell leadnunk az elkészült rendelést!

Ajándéktárgyak
Amennyiben fényképes ajándéktárgyat szeretnél az általunk készített fényképekből, úgy az alábbi tárgyak közül tudsz válogatni.
Kérjük, hogy az intézményben kapott megrendelőlap hátuljára írd fel, hogy melyik tárgyból, melyik képpel, milyen mennyiséget szeretnél rendelni,
pl:
Poszternaptár, 3563, 2db
Fotóbögre, 3654, 1db Boldog Karácsonyt! felirattal