Kastélydombi Általános Iskola – Fényképezés Információk

Kedves szülők!

 • Digitális változatok átadása CD lemezen illetve letöltésben
  Amennyiben a digitális változatot rendelted meg, úgy alapértelmezés szerint CD lemezen kapod meg a képeket. Ha a CD helyett letöltésben szeretnéd megkapni a fájloakt, úgy mindenképpen írd rá a megrendelőlapra olvashatóan és pontosan az emailcímedet! Barátos és tesós képek rákerülnek a CD-re, de kérjük, hogy mindenképpen jelezd nekünk a megrendelőlapon, hogy figyeljünk ezekre (lehetőleg a barátos/tesós képszám megjelölésével), mert a fényképezés során az egyéni illetve tesós/barátos képek időben nem feltétlen közvetlenül egymás után készültek, így előfordulhat, hogy nem vesszük észre magunktól ezt észre. Köszönjük!

  A digitális változat minden esetben a teljes eredeti felbontású képet jelenti, 24-bites sRGB JPEG formátumban (22 megapixel), nem butítjuk le a képeket, így akár plakátot is tudtok belőle utólag nyomtatni.

 • Barátos képek
  A fotózás során készült barátos képeket általában az osztályhoz kapcsolódóan egy külön csomagban adtuk le, ezekhez nem mellékeltünk megrendelőlapot.
  Ha a barátos képekből szeretnél rendelni, nyugodtan írd fel a kép számát a saját megrendelőlapodra, ebben az esetben nem szükséges visszaküldened a szóban forgó barátos kép indexképét.
 • Név és osztály
  Nagyon fontos, hogy a megrendelőlapra írjátok rá a gyermek nevét és az osztályt, hogy tudjuk, hová kell leadnunk az elkészült rendelést!
 • Ajándéktárgyak
  Ha fényképes ajándéktárgyat szeretnél az általunk készített fényképekből, úgy az alábbi tárgyak közül tudsz válogatni.
  Kérjük, hogy az intézményben kapott megrendelőlap hátuljára írd fel, hogy melyik tárgyból, melyik képpel, hány darabot szeretnél rendelni,
  pl:
  Poszternaptár, 3563, 2db
  Fotóbögre, 3654, 1db