Ajándéktárgyak és egyéb információk a Bókay Suliban történt fényképezéshez!

Kedves szülő!

Amennyiben elvesztetted megrendelőlapodat, vagy netán szükséged lenne többre, >> innen tudsz egyet letölteni <<

 • Barátos képek
  A fotózás során készült barátos képeket általában az osztályhoz kapcsolódóan egy külön csomagban adtuk le, ezekhez nem mellékeltünk megrendelőlapot.
  Ha a barátos képekből szeretnél rendelni, nyugodtan írd fel a kép számát a saját megrendelőlapodra, ebben az esetben nem szükséges visszaküldened a szóban forgó barátos kép indexképét.
 • Digitális változatok
  Amennyiben a digitális változatot rendelted meg, úgy alapértelmezés  szerint letöltésként (WeTransfer link) kapod meg a képeket. Ezért kérjük, hogy a megrendelő lapra olvashatóan írd fel az emailcímet, ahov küldhetjük a linket. Barátos és tesós képek rákerülnek a CD-re, de kérjük, hogy mindenképpen jelezd nekünk a megrendelőlapon, hogy figyeljünk ezekre (lehetőleg a barátos/tesós képszám megjelölésével), mert a fényképezés során a tesós/barátos képek nem feltétlen akkor készültek, mint az egyéniek, így előfordulhat, hogy azok nem egymás mellett vannak. Amennyiben nem kapunk emailcímet, de digitális változatot kértél, úgy DVD lemezen adjuk át a képeket.
 • Név és osztály
  Nagyon fontos, hogy a megrendelőlapra írjátok rá a gyermek nevét és az osztályt, hogy tudjuk, hová kell leadnunk az elkészült rendelést!
 • Ajándéktárgyak
  Ha fényképes ajándéktárgyat szeretnél az általunk készített fényképekből, úgy az alábbi tárgyak közül tudsz válogatni.
  Kérjük, hogy az intézményben kapott megrendelőlap hátuljára írd fel, hogy melyik tárgyból, melyik képpel, hány darabot szeretnél rendelni,
  pl:
  „Poszternaptár, 3563, 2db”
  „Fotóbögre, 3654, 1db Boldog Karácsonyt! felirattal”

Nagyon köszönjük megrendeléseteket, bízunk benne, hogy elégedettek lesztek a munkánkkal!